
Υλικά
- ντοματίνια τα βελανίδια πάνω από μισό κεσεδάκι κομμένα στη μέση
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 1,5 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένες
- 3 κουταλιές ελιές σε ροδέλες
- 2 κουταλιές κάπαρη
- 10 κουταλιές λαδι
- 3 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
- βασιλικό φρέσκο η ρίγανη φρέσκια
- 200 γρ. φέτα (μπορείτε να βάλετε ό,τι άλλο τυρί σας αρέσει)
- αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 500 γρ. μακαρόνια βίδες
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα παγώνουμε με λίγο νερό.
- Όλα τα υπόλοιπα υλικά τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.
- Τα προσθέτουμε στα μακαρόνια και ανακατεύουμε να πάμε παντού όλα τα υλικά μας.
- Καλό είναι να μείνει λίγο στο ψυγείο για δέσουν τα αρώματα.

Δημιουργός συνταγής: Dina Doriza