
Απλά και νόστιμα!
Υλικά
Για τους κεφτέδες
- 750 γρ κιμάς μοσχαρίσιος,
 - 2 κρεμμύδια τριμμένα,
 - 2 φέτες ψωμί μουλιασμένο και τριμμένο,
 - σκόρδο
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - ρίγανη
 - λίγο ούζο
 - λάδι
 - μαϊντανό ψιλοκομμένο
 - λίγο λάδι
 - κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - σκόρδο ψιλοκομμένο
 - φρέσκες ντομάτες
 - πελτές ντομάτας
 - αλάτι - πιπέρι
 - 1 πακέτο κριθαράκι
 
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά για τους κεφτέδες και βάζουμε στο ψυγείο να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.
 - Ετοιμάζουμε τη σάλτσα και αφού έχουμε τηγανίσει τους κεφτέδες τους ρίχνουμε στη σάλτσα που βράζει.
 - Σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το κριθαράκι, έτσι μένει σπυρωτό.
 - Σε ένα ταψί ρίχνουμε τους κεφτέδες, προσθέτουμε νερό ζεστό και ρίχνουμε και το κριθαράκι.
 - Ψήνουμε μέχρι να μελώσει (να είναι ζουμερό).
 
Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη