Χοιρινές μπουκιές τυλιγμένες σε μπόλια με πατάτες στη λαδόκολλα

Χοιρινό τυλιγμένο με μπόλια με πατάτε στη λαδόκολλα

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΠΟΛΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ


Η νοστιμιά του δε λέγεται!!!
Πάρτε πιρουνάκι και ελάτε... Λουκουμάκι σκέτο λέμε!!

Υλικά
Για το κρέας
Χοιρινή σπάλα κομμένη σε μικρά κομμάτια
πιπεριές χρωματιστές, ψιλοκομμένες
κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
σκόρδο, ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
πάπρικα γλυκιά
μπόλια

Στη λαδόκολλα
πατάτες
πιπεριά
μερικά ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
μουστάρδα
λαδολέμονο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά για το κρέας, τα τυλίγουμε με μπόλια σε μπουκιές και τα βάζουμε σε λαδόκολλα.
Έχουμε ετοιμάσει σε ένα μπολ τα υλικά για τη λαδόκολλα: πατάτες σε κομμάτια, πιπεριά πράσινη σε κομμάτια, μερικά ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μουστάρδα, λαδολέμονο.
Τα ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε γύρω - γύρω στη λαδόκολλα με το κρέας.
Κλείνουμε τη λαδόκολλα και τοποθετούμε σε γάστρα ή ταψί με σχάρα.
Σιγοψήνουμε για 2,5 ώρες και 20 λεπτά προτού το σβήσουμε ανοίγουμε τη λαδόκολλα να πάρει χρώμα.

ΠΗΓΗ: Σούλα Λεβέντη, ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ