
Μια εκπληκτική, πανεύκολη και γεμάτη αρώματα Γαλατόπιτα εκ Σμύρνης όπως την έφτιαχναν τότε, απλή, με υλικά που έχουμε όλοι σπίτι αλλα πλούσια σε γεύση και Άρωμα!
Υλικά
- 1400 γρ Γάλα Πλήρες Πρόβειο ή Αγελαδινό
- 1 ξύλο κανέλας
- 320 γρ Ζάχαρη Κρυσταλλική
- 170 γρ Σιμιγδάλι ψιλό
- 65 γρ Βούτυρο Αγελαδινό
- 2 βανίλιες
- Ξύσμα από ένα Πορτοκάλι
- 5 Αυγά μεσαία χτυπημένα
- Κανελοζάχαρη για πασπάλισμα
Παρακολουθήστε την εκτέλεση για το παντεσπάνι στο βίντεο που ακολουθεί

Δημιουργός συνταγής: Bake It