Πάστα με ινδοκάρυδο

Υλικά

  • 24 σαβαγιάρ,500ml
  • φυτική σαντιγί Torre,
  • 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,
  • 300 ml γάλα,
  • χυμό από 2 πορτοκάλια,
  • ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό
  3. Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί.
  4. Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές.
  5. Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο κόβουμε και απολαμβάνουμε!
Δημιουργός συνταγής: Μαρια Μαρδα