Πάστα με ινδοκάρυδο



ΠΑΣΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Υλικά
24 σαβαγιάρ,500ml
φυτική σαντιγί Torre,
1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,
300 ml γάλα,
χυμό από 2 πορτοκάλια,
ινδοκάρυδο.

Τι κάνουμε
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό
Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί.
Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο κόβουμε και απολαμβάνουμε !!!


Credits:
Μαρία Μάρδα
Πάστα με ινδοκάρυδο