ΠΑΣΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Υλικά
- 24 σαβαγιάρ,500ml
- φυτική σαντιγί Torre,
- 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,
- 300 ml γάλα,
- χυμό από 2 πορτοκάλια,
- ινδοκάρυδο.
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό
- Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί.
- Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές.
- Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο κόβουμε και απολαμβάνουμε !!!
Δημιουργός συνταγής: Μαρια Μαρδα