Πάστα με ινδοκάρυδο



ΠΑΣΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


Υλικά

  • 24 σαβαγιάρ,500ml
  • φυτική σαντιγί Torre,
  • 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,
  • 300 ml γάλα,
  • χυμό από 2 πορτοκάλια,
  • ινδοκάρυδο.


Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό
  3. Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί.
  4. Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές.
  5. Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο κόβουμε και απολαμβάνουμε !!!


Δημιουργός συνταγής: Μαρια Μαρδα

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!