Κέικ πορτοκάλι με κράνμπερις και καρύδια



ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ


Υλικά

4 αυγά
2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
3 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 μπέικιν
2 βανίλιες
1 φλ. τσαγιού σπορέλαιο,
1/2 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1 κ.σ λικέρ βύσσινο
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 φλιτζανάκια του καφέ χοντροκομμένα καρύδια
1 φλιτζανάκι του καφέ cranberries αποξηραμένα

Εκτέλεση
Χτυπάμε πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε ένα - ένα τα υπόλοιπα υλικά.
Τους ξηρούς καρπούς στο τέλος (αλευρωμένους να μην καθίσουν κάτω).
Τοποθετούμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 160 βαθμούς με αέρα για 1 ώρα περίπου (δοκιμάζουμε με οδοντογλυφίδα).