Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι κομμένο κομματάκια,
1 ντομάτα ώριμη,
αλάτι, πιπέρι,
μισό νεροπότηρο κρασί,
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα,
5 κουταλιές ελαιόλαδο,
λίγο κύμινο

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας το τοποθετούμε στην κατσαρόλα με λίγο νερό, βράζουμε λίγο ξαφρίζοντας το.
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με το λάδι 5 λεπτά τα κρεμμύδια, ρίχνουμε και τα κομμάτια κρέατος και τα ανακατεύουμε και τα τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε.6 λεπτά να εξατμιστεί.
Τέλος ρίχνουμε την ντομάτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι, νερό και το βράζουμε στο πολύ χαμηλό. περίπου 1 ώρα.

Μακαρόνια

1 πακέτο μακαρόνια ψιλά
Βάζουμε νερό στην κατσαρόλα με αλάτι μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε τα μακαρόνια τα βράζουμε στο χρόνο που γράφει η συσκευασία και σουρώνουμε.

Σερβίρισμα

Τοποθετούμε στο πιάτο μακαρόνια,απάνω τους γκούλας με ζουμάκι και μπόλικο τριμμένο κεφαλοτύρι.


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou