Καλαμαράκια τηγανητά



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Καλαμαράκια τηγανητά

Πλένω κόβω καθαρίζω από τα ματάκια τους και το δοντάκι τους και ρίχνω μια κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα.
Τα αφήνω 20 με 30 λεπτά, τα ξεπλένω πολύ καλά και τα τηγανίζω σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο αφού πρώτα τα αλευρώσω με κίτρινο αλεύρι σταρένιο .
Τηγανίζω σε βαθύ κατσαρολάκι και σε σιγανή φωτιά.!!
Γίνονται πολύ μαλακά νόστιμα και τραγανά.