Μοσχαράκι κοκκινιστό



Μια συνταγή της κυρίας Παλμιρα Αριστου για ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μοσχαράκι κοκκινιστό

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα κομμάτι σπάλα το τσιγάρισα με λάδι, κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο.
Πρόσθεσα πιπέρι, κανέλα, φρέσκιες ντομάτες και μια κουτάλια πολτό ντομάτας και νεράκι ζεστό να το καλύπτει.
Το άφησα να μαγειρευτεί μέχρι να λιώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα του.
Συνόδευσα με ρύζι.