Μοσχαράκι κοκκινιστό



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα κομμάτι σπάλα το τσιγάρισα με λάδι, κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο.
Πρόσθεσα πιπέρι, κανέλα, φρέσκιες ντομάτες και μια κουτάλια πολτό ντομάτας και νεράκι ζεστό να το καλύπτει.
Το άφησα να μαγειρευτεί μέχρι να λιώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα του.
Συνόδευσα με ρύζι.


Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου 
 
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!