
Υλικά
6 αυγα,
2 κουπες.αλευρι,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
1 βανιλια,
1 κουπα.ζαχαρη,
μιση κουπα τρουφα η τριμμενη κουβερτουρα,
250 γραμμαρια βιταμ μαλακο!
2 κουπες.αλευρι,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
1 βανιλια,
1 κουπα.ζαχαρη,
μιση κουπα τρουφα η τριμμενη κουβερτουρα,
250 γραμμαρια βιταμ μαλακο!
Εκτέλεση
Χτυπαμε την ζαχαρη με το βουτυρο να αφρατεψει!Ριχνουμε ενα ενα τα αυγα!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σιγα σιγα αλευρι-μπεικιν-βανιλια -τρουφα και ανακατευουμε πολυ απαλα με μαριζ!
Τοποθετουμε το μειγμα σε βουτυρωμενο ταψι 30 νουμερο και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για 40 λεπτα φυσικα τον φουρνο!
Σιρόπι
Βραζουμε 2 κουπες νερο με 2 κουπες ζαχαρη,1 κουταλακι γλυκου κανελα για 4 λεπτα!Σιροπιαζουμε. γλυκο ζεστο,σιροπι ζεστο.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou