Σιροπιαστό γλυκό με τρούφα

Υλικά

6 αυγα,
2 κουπες.αλευρι,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
1 βανιλια,
1 κουπα.ζαχαρη,
μιση κουπα τρουφα η τριμμενη κουβερτουρα,
250 γραμμαρια βιταμ μαλακο!

Εκτέλεση

Χτυπαμε την ζαχαρη με το βουτυρο να αφρατεψει!
Ριχνουμε ενα ενα τα αυγα!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σιγα σιγα αλευρι-μπεικιν-βανιλια -τρουφα και ανακατευουμε πολυ απαλα με μαριζ!
Τοποθετουμε το μειγμα σε βουτυρωμενο ταψι 30 νουμερο και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για 40 λεπτα φυσικα τον φουρνο!

Σιρόπι

Βραζουμε 2 κουπες νερο με 2 κουπες ζαχαρη,1 κουταλακι γλυκου κανελα για 4 λεπτα!
Σιροπιαζουμε. γλυκο ζεστο,σιροπι ζεστο.


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou