
ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΡΥΦΕΡΑ!
Προσθετουμε 4-5 ψιλοκομενα πρασα ανηθο 2 αυγα 2 κουτ. σούπας σιμιγδαλι χοντρο φετα οση θελουμε και μιση κουπα λαδι.
Λιγο λαδι(3κ. σουπας)
1κ σ ξυδι
Λιγο αλατι και νερο οσο παρει για μια μαλακη ζυμη που να μην κολαει..
Ζυμωνουμε χωριζουμε σε 5 φυλλα και αφηνουμε 15 λεπτα.
Στο μεγαλο ταψι του φουρνου βαζουμε δυο φυλλα απο κατω 1 ενδιαμεσα και δυο απο πανω.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε καλα 5-6 κολοκυθακια τα τριβουμε στον τριφτη του κρεμμυδιού και τα βαζουμε σε μια λεκανη.Προσθετουμε 4-5 ψιλοκομενα πρασα ανηθο 2 αυγα 2 κουτ. σούπας σιμιγδαλι χοντρο φετα οση θελουμε και μιση κουπα λαδι.
Για το φύλλο
600 γρ αλευριΛιγο λαδι(3κ. σουπας)
1κ σ ξυδι
Λιγο αλατι και νερο οσο παρει για μια μαλακη ζυμη που να μην κολαει..
Ζυμωνουμε χωριζουμε σε 5 φυλλα και αφηνουμε 15 λεπτα.
Στο μεγαλο ταψι του φουρνου βαζουμε δυο φυλλα απο κατω 1 ενδιαμεσα και δυο απο πανω.
Ριχνουμε λαδι και ψηνουμε χαμηλα σε φουρνο με αντιστασεις 220 β περιπου 50 λεπτα.
Δημιουργός συνταγής: Ρουλα Λυρου