ΥΛΙΚΑ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαρινάρουμε τα ΚΟΤΣΙΑ, εγώ τα έβαλα από χτες το πρωί, σε ένα κουτί ΜΠΥΡΑ και μια κουταλιά ΜΕΛΙ.
- Τα γυρίζουμε κάνα δυο φορές ενδιάμεσα.
- Στρώνουμε λαδόκολλες στη γάστρα και βάζουμε το ΚΡΕΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ.
- Κόβουμε χοντρές φέτες ένα ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ, ΛΑΔΙ, 1 - 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ.
- Ρίχνουμε και τη μαρινάδα, σκεπάζουμε με λαδόκολλα και με το καπάκι της γάστρας.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 3 - 4 ώρες, μέχρι να ψηθεί το φαγητό και να μείνει με τη σάλτσα του.
- Το κρέας απίστευτα μαλακό, φεύγει το κόκαλο και νοστιμιά....δεν περιγράφω άλλο.
Δημιουργός συνταγής: Μαίρη Ηλιοπούλου