Κουλουράκια κανέλας



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κουλουράκια κανέλας

Νηστίσιμα με λίγα υλικά!

ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1 ποτήρι νερού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ότι έχετε
1κουταλιά γλυκού μαγειρική σόδα
2 κουταλάκια γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο
Αλεύρι φαρίνα η για όλες της χρήσεις.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε λίγο το λάδι με την ζάχαρη και μετά το σιμιγδάλι .
Προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα την μαγειρική σόδα.
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800 - 850 γρ.
Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ρολάρουμε μέσα στο σουσάμι για να κολλήσει επάνω.
Τα κάνουμε στρογγυλά οι κοτσίδες και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά,
Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα.
Μπορούμε να βάλουμε και ζάχαρη από πάνω αντί για σουσάμι.