Μπισκοτογλυκό ψυγείου



ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μεγάλο τάπερ ή πυρέξ στρώνω μια στρώση ή δύο μπισκότα πτι Μπερ και τα βρέχω με γάλα.
  2. Ετοιμάζω άνθος αραβοσίτου βανίλια με γάλα στην κατσαρόλα-εγώ έβαλα 1,5 λίτρο γάλα με 13 κουταλιές της σούπας ανθό αραβοσίτου και 7 κουταλιές ζάχαρη να μη γίνει πολύ γλυκό - και αφού κρυώσει λίγο το βάζω πάνω στα μπισκότα και τοποθετώ στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
  3. Ετοιμάζω ζελέ φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες 2 φάκελα και αφού κρυώσει το βάζω πάνω στην κρέμα και αφήνω στο ψυγείο να πήξει εντελώς.


Δημιουργός συνταγής: Βασιλική Φαρμάκη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget