Μπισκότα τύπου Soft King

Μια συνταγή της κυρίας Fillio Samara για ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ SOFT KING από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Βγαίνουν περίπου 20 κομμάτια και είναι μαλακά και υπέροχα !!!.

Υλικά

80 γραμ Βιτάμ
100 γραμ ζάχαρη
1 αυγό
1 βανίλια
1 κουτ, γλυκού μπέικιν πάουντερ
200 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γραμ νιφάδες σοκολάτας
20 γραμ κακάο
Λίγο αλάτι
Λίγη σόδα

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά να γίνει μλια εύπλαστη ζύμη .
Αφήνουμε για λίγο στην άκρη να ξεκουραστεί 10 λεπτά.
Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί και τα πλάθουμε ότι σχήμα μας αρέσει πατώντας με την παλάμη λίγο.
Εχουμε προθερμάνει τον φούρνο 200 βαθμούς και ΄ψήνουμε -ο χρόνος ψησίματος ανάλογα τον φούρνο περίπου 15 λεπτά-δοκιμάστε ένα κι αναλόγως .