Τυρόψωμα φούρνου

Μια συνταγή της κυρίας Aristea Mpesiri για ΤΥΡΟΨΩΜΑ ΦΟΥΡΝΟΥ από την ομάδα στο Facebook οι κουζινίστας By Christine Yiovanoydi

Υλικά

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακ μαγιά
λίγο αλάτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
χλιαρό νερό όσο πάρει .

Για τη γέμιση

μισό κιλό φέτα τριμμένη
200 g gouda τριμμένο
100g παρμεζάνα ανακατεμένα

Εκτέλεση

Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε το αλάτι το λάδι και τη μαγιά και ανακατεύουμε ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό και ζυμώνουμε να γίνει μια ελαστική ζύμη την αφήνουμε 1 ώρα σε ζεστό μέρος σκεπασμένη και όταν φουσκώσει παίρνουμε το μαχαίρι και κόβουμε φετουλες ζύμης να χωράει στην παλάμη μας και ρίχνουμε λίγο γέμιση τυριών και σκεπάζουμε με άλλο φυλλαράκι και το γυρίζουμε με το χέρι γύρω γύρω να μη φύγει η γέμιση παίρνουμε κι άλλη γέμιση και πασπαλίζουμε από πάνω όταν τα φτιάξουμε τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ραντίζουμε με ελαιόλαδο τα αφήνουμε να φουσκώσουν για μισή ώρα περίπου και τα ψήνουμε στους 200 β για μια ώρα.