
Απογειώστε τις φτερούγες με αυτά εδώ τα υλικά, ξετρελαίνουν μικρούς μεγάλους!
1 πακέτο πατατάκια κατά προτίμηση μπάρμπεκιου
1 κουταλιά της σούπας σκόνη σκόρδου
1/2 κούπα τυρί αλμυρό ..κατά προτίμηση παρμεζάνα
ρίγανη πιπέρι λίγο αλάτι
1 φλυτζάνι του καφέ κρασί
1 φλυτζάνι του καφέ μουστάρδα, αν σας αρέσουν τα πικάντικα βάλτε πικάντικη μουστάρδα καυτερή
1/2 φλιτζάνι του καφέ μέλι
Στο μπλέντερ θρυμματίστε τα πατατάκια και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί δλδ το τυρί και το σκόρδο...βουτάτε μέσα τις φτερούγες και ψήστε σε κατσαρολάκι με μπόλικο αραβοσιτέλαιο καλά μέχρι να ροδίσουν
Βάλτε όλα τα υλικά της σως σε ένα μπολ και χτυπήστε για 3 λεπτά με το μιξεράκι του καφέ μέχρι να πήξει.
Υλικά
1 κιλο φτερούγες1 πακέτο πατατάκια κατά προτίμηση μπάρμπεκιου
1 κουταλιά της σούπας σκόνη σκόρδου
1/2 κούπα τυρί αλμυρό ..κατά προτίμηση παρμεζάνα
ρίγανη πιπέρι λίγο αλάτι
Για την σως
2 φλυτζάνια του καφέ βαλσάμικο1 φλυτζάνι του καφέ κρασί
1 φλυτζάνι του καφέ μουστάρδα, αν σας αρέσουν τα πικάντικα βάλτε πικάντικη μουστάρδα καυτερή
1/2 φλιτζάνι του καφέ μέλι
Εκτέλεση
Καθαρίστε τις φτερούγες και κόψτε τα πολλά φτερά αν έχουν ,χωρίστε στην μέση την φτερούγα, ρίξετε λίγο αλάτι πιπέρι και την ρίγανηΣτο μπλέντερ θρυμματίστε τα πατατάκια και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί δλδ το τυρί και το σκόρδο...βουτάτε μέσα τις φτερούγες και ψήστε σε κατσαρολάκι με μπόλικο αραβοσιτέλαιο καλά μέχρι να ροδίσουν
Βάλτε όλα τα υλικά της σως σε ένα μπολ και χτυπήστε για 3 λεπτά με το μιξεράκι του καφέ μέχρι να πήξει.
Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou