Σοκολατόπιτα γεμιστή με βουτυρόκρεμα



Μια συνταγή της κυρίας Tzeni Tsanaktsidou για ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Σοκολατόπιτα γεμιστή με βουτυρόκρεμα

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 
4 αυγα,
100 γρ ζαχαρη,
200 ml γαλα,
200 ml σπορελαιο,
350 γρ αλευρι,
8 κουταλιες της σουπας κακαο,
2 βανιλιες
2 κουταλακια του γλ μπεικιν παουντερ!

Χτυπαμε.αυγα-ζαχαρη-βανιλιες!
Προσθετουμε γαλα-σπορελαιο!
Τελειωνουμε σιγα σιγα με το αλευρι-βανιλιες-μπεικιν-κακαο κοσκινισμενα!
Βαζουμε λαδοκολα σε ταψι 25ν ριχνουμε το μιγμα και το ψηνουμε στους 180β για 35 λεπτα αναλογα τον φουρνο!
Οταν το βγαζουμε το αφηνουμε να κρυωσει παρα πολυ καλα και το κοβουμε!!

ΚΡΕΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ
Υλικα:
350 γρ βουτυρο (οχι μαργαρινη)
1 ζαχαρουχο γαλα,
2 βανιλιες,
1 κουταλια της σουπας χυμο λεμονιου,
50 γρ κουβερτουρα !

Χτυπαμε το βουτυρο με το ζαχαρουχο ριχνουμε τις βανιλιες και το χυμο!
Τελος προσθετουμε εαν θελουμε τριμμενη κουβερτουρα!

ΓΛΑΣΣΟ
Υλικα:
250 γρ κουβερτουρα,
250 γρ κρεμα γαλακτος πληρες(35%),
1 κουταλια της σουπας λαδι!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ::
Τοποθετουμε τον πρωτο πατο στο σκευος μας!
Το σιροπιαζουμε με 1 φλυντζανακι του καφε γαλα!
Ριχνουμε απαλα την κρεμα και κλεινουμε με τον αλλο πατο και σιροπιαζουμε το ιδιο οπως το πρωτο!Τελος φτιαχνουμε το γλασσο και το ριχνουμε πανω!