Σε ένα μπολ έχουμε θρυμματίσει τη φέτα με ένα πιρούνι.
Ρίχνουμε τα αυγά, πιπεράκι και το γάλα ή την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.
Λαδώνουμε καλά το ταψί.
Στρώνουμε φύλλο, λάδωμα, 2 φύλλα ακόμα, μετά ρίχνουμε τη μισή γέμιση διάσπαρτη εδώ κι εκεί, ξανά φύλλο, λάδωμα, την υπόλοιπη γέμιση και από πάνω άλλα 2 φύλλα.
Χαράζουμε και αλείφουμε την επιφάνεια της πίτας με το αυγό το οποίο το έχουμε χτυπήσει ελαφρά με το λάδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά (αναλόγως το φούρνο).
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!