Ροδίτικα πιταρούδια

Υλικά:

4 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες
1-2 κουταλιές τής σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
8 κουταλιές τής σούπας αλεύρι για όλες τής χρήσεις
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνι

Εκτέλεση

Πλένουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά.
Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι , ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και μετά παίρνουμε ένα κουτάλι και κουταλιά, κουταλιά τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι!