
Υλικά
Για τη γέμιση
500 γραμμάρια σπανάκι φρέσκο2 μεγάλα κρεμμύδια
200 γραμμάρια τυρί άσπρο άπαχο
50 γραμμάρια τυρί κίτρινο άπαχο
2 αυγά
Μαϊντανό,
άνηθο
αλάτι
λίγο ελαιόλαδο
Για το φύλλο
1,1/2 κούπα αλεύρι ολικής ντινκελ1 φακελάκι μάγια
ελάχιστο αλάτι
λάδι
λίγο χλιαρό νεράκι
Εκτέλεση
Φτιάχνετε ζύμη για το φύλλο σκεπάζετε και αφήνετε μέχρι να φουσκώσει.Σε μία λεκάνη κόβετε τα σπανάκια ρίχνετε αλάτι και με τα χέρια σας τα ζουλάτε να μαλακώσουν και πετάτε τα πολλά υγρά.
Στο multi διαλύεται 2 μεγάλα κρεμμύδια ρίχνετε τα κρεμμύδια μέσα στο σπανάκι τα αυγά τα τυριά το λάδι τον μαϊντανό τον άνηθο το αλάτι ανακατεύετε όλα μαζί.
Χωρίζετε το ζυμάρι σε δύο μέρη και ανοίγετε 2 φύλλα , σε λαδωμένο ταψί βάζετε το ένα φύλλο κάτω ρίχνετε το μείγμα από το σπανάκι και στη συνέχεια βάζετε το άλλο φύλλο από πάνω, αλείφεται με λαδάκι και ψήνετε μέχρι να ροδίσει 180 βαθμούς!