
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Έπλυνα πολύ καλά τα καβούρια με κρύο νερό και τα έβαλα σε κατσαρόλα να βράσουν περίπου 25 λεπτά.
- Κράτησα τον ζωμό.
- Σε τηγάνι βαθύ σοτάρισα δυο κρεμμύδια, τρεις σκελίδες σκόρδο, μετά έριξα φρέσκια ντομάτα τριμμένη, μαϊντανό και φρέσκο βασιλικό από τη γλάστρα.
- Έριξα και δυο φλυτζάνια από το ζωμό των καβουριών, έφτιαξα τη σάλτσα και στο τέλος έβαλα τα καβούρια αφού τα άνοιξα στη μέση.
- Σε κατσαρόλα έβρασα ένα πακέτο μακαρόνια νούμερο 6 και στο νερό έριξα δυο φλιτζάνια περίπου ζωμό από τα καβούρια.
- Μόλις έβρασαν τα έριξα μέσα στη σάλτσα και έτοιμα!
Δημιουργός συνταγής: Anastasia Kyr