Πανακότα



Μια συνταγή της κυρίας Κατερινας Μαδικα για ΠΑΝΑΚΟΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πανακότα

Υλικα
600ml κρεμα γάλακτος με 35% λιπαρα
150ml γαλα φρεσκο
6 κουταλιες σ. Ζαχαρη
2 βανίλιες
6 φύλλα ζελατίνη 

Εκτελεση
Βαζουμε τη ζελατινη σε μπολ με κρυο νερο να μαλακώσει, βαζουμε ενα κατσαρολάκι στο ματι ριχνουμε την κρεμα γάλακτος το γάλα τη ζαχαρη, μολις παρει μια βραση την τραβαω ριχω τις βανιλιες και τη ζελατινη.Ανακατευουμε καλα .
Τη ριχνουμε σε μπολακια και τα βαζουμε στο ψυγειο περιπου τρεις ωρες.
Σερβιρουμε με μελι η γλυκο κερασι σπιτικο φτιαγμενο με τα χερακια μου