
Υλικά
- 600 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 150 ml φρέσκο γάλα
- 6 κ.σ. ζάχαρη
- 2 βανίλιες
- 6 φύλλα ζελατίνη
Εκτέλεση
- Βάζουμε τη ζελατίνη σε μπολ με κρύο νερό να μαλακώσει.
- Βάζουμε ένα κατσαρολάκι στο μάτι, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και τη ζάχαρη και μόλις πάρει μια βράση την τραβάμε, ρίχνουμε τις βανίλιες και τη ζελατίνη.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Τη ρίχνουμε σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου τρεις ώρες.
- Σερβίρουμε με μέλι ή γλυκό κεράσι σπιτικό, φτιαγμένο με τα χεράκια μου.


Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα
