Πανακότα

ΠΑΝΑΚΟΤΑ

Υλικά

  • 600 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 150 ml φρέσκο γάλα
  • 6 κ.σ. ζάχαρη
  • 2 βανίλιες 
  • 6 φύλλα ζελατίνη 


Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τη ζελατίνη σε μπολ με κρύο νερό να μαλακώσει.
  2. Βάζουμε ένα κατσαρολάκι στο μάτι, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και τη ζάχαρη και μόλις πάρει μια βράση την τραβάμε, ρίχνουμε τις βανίλιες και τη ζελατίνη.
  3. Ανακατεύουμε καλά.
  4. Τη ρίχνουμε σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου τρεις ώρες.
  5. Σερβίρουμε με μέλι ή γλυκό κεράσι σπιτικό, φτιαγμένο με τα χεράκια μου.

ΠΑΝΑΚΟΤΑΠΑΝΑΚΟΤΑ

Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα 

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!