Μουσκεύουμε την ψίχα του ψωμιού και την στύβουμε καλά.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά μέσα σε μια λεκανίτσα. Προσοχή στην ποσότητα του ταραμά να μην μας γίνουν αλμυρά τα κεφτεδάκια!
Ζυμώνουμε δυνατά και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ωρίτσα περίπου.
Μετά την μια ωρίτσα δοκιμάζουμε τη ζύμη, αν είναι μαλακή συμπληρώνουμε μια - δυο κουταλιές φρυγανιά, αν έχουμε στυμμένο καλά το ψωμάκι δεν θα χρειαστεί.
Πλάθουμε χοντρά κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και την ώρα που είναι να τα βάλουμε στο τηγάνι τα πατάμε λιγάκι να γίνουν πλακέ.
Και κάτι ακόμα, για να μην μας χαλάσουν τα κεφτεδάκια καλό είναι να τα βάλουμε σε μικρό τηγάνι και να τα τηγανίζουμε 5-7 κάθε φορά ώστε να μην πέφτει η θερμοκρασία στο λάδι.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!