Κοτόπουλο φιλέτο με πιπεριές και μπαλσάμικο



Μια συνταγή της κυρίας Μαγειρεύοντας με την Τατάνα για ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!


Δοκιμάστε αυτό το κοτόπουλο και σίγουρα θα το εντάξετε στο μενού σας!!!

Κοτόπουλο φιλέτο με πιπεριές και μπαλσάμικο

1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο (προτιμήστε μπούτι)
3 πιπεριές κόκκινες ή φλωρίνης
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κ.σ μουστάρδα (με μέλι αν έχετε)
1 κ.σ βαλσάμικο με μέλι
1 κ.γλ πάπρικα
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ζωμός κοτόπουλου (προαιρετικά)

Σε μια σακούλα τροφίμων ή σε ένα μπωλ τοποθετοπύμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές με την μουστάρδα, το μπαλσάμικο, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Τα κρατάμε τουλάχιστον 15' να ενσωματωθούν οι γεύσεις.
Σε αντικολλητικό σκεύος ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές. Δεν παραλείπουμε να ρίξουμε τα υπολείμματα της μαρινάδας μέσα στο κρέας. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο. Σβήνουμε με τον ζωμό κότοπουλου ή με μια κούπα νερό.
Σιγοβράζουμε για 20'-25' και σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες
*η μουσταρδα με μέλι συνδιαστικα με τα υπόλοιπα υλικά θα δώσει μια γλύκα στο φαγητό σας. Αν δεν έχετε ή δεν θέλετε τόσο γλυκιά γεύση, βάλτε κάποια ήπια σε γεύση.