
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
Υλικά
250 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
80 γρ. άχνη ζάχαρη
1 αυγό
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 βανίλια
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.σ. κορν φλάουρ
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
(Τα 3 τελευταία υλικά κοσκινισμένα)
Εκτέλεση
Χτυπάμε με το μίξερ πρώτα το βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, έπειτα το αυγό, βανίλια και τα υπόλοιπα υλικά να ανακατευτούν.
Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ με μύτη αστεριού 1 εκ., κάνουμε ό,τι σχέδια μας αρέσουν πάνω σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 160 βαθμούς, αέρα, περίπου 15 με 20 λεπτά ανάλογα το φούρνο να πάρουν χρώμα.
Σε κάποια μπισκότα έβαλα κερασάκι γλυκό πριν το ψήσιμο και σε άλλα αφού ψήθηκαν και κρύωσαν έλιωσα κουβερτούρα και βούτηξα τις άκρες του μπισκότου.