Πίτσα σκεπαστή



Μια συνταγή της κυρίας Xristina Gewrgiopoulou για ΠΙΤΣΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗ από τη σελίδα στο Facebook Χρυσές Συνταγές


Πίτσα σκεπαστή

Σπέσιαλ σπιτική πίτσα, σκεπαστή!

ΥΛΙΚΑ:
1 έτοιμο φύλλο σφολιάτας,
500 γρ.γκούντα τριμμένη,
1 πακέτο λουκάνικα χωριάτικα τα κόβουμε ροδέλες,
15 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο,
1 κρεμμύδι ξερό σε κυβάκια ,
200γρ.μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες,
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη,
1 αυγό χτυπημένο και
λίγο σουσάμι
κέτσαπ και
μουστάρδα!

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κρεμμύδι το αφήνουμε να τσιγαριστεί και μετά βάζουμε όλα τα υπόλοιπα!
Τα λουκάνικα, το μπέικον, την πιπεριά, τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά.
Bάζουμε την μια σφολιάτα κάτω στο πυρέξ, ανακατεύουμε σε ένα μπολ την κέτσαπ με την μουστάρδα
Το ρίχνουμε στην σφολιάτα το απλώνουμε καλά να πάει παντού.
Ρίχνουμε το μισό τυρί την γκούντα πάνω από την πίτα, βάζουμε την γέμιση που είναι στο κατσαρολάκι και από πάνω πάλι το υπόλοιπο τυρί.
Περνούμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και το κλείνουμε.
Καλά χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε πάνω στο φύλλο.
Ρίχνουμε και λίγο σουσάμι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά και είναι έτοιμο.