Υλικά
1κιλο χοιρινό κρέας σπάλα κομμένο
μισό ποτήρι κρασί λευκό
1 μαρούλι
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
3 κλαδάκια σέλερι
Άνηθο λάδι αλάτι πιπέρι λεμόνι αυγό
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρέας να ροδισει και σβήνουμε με το κρασί ρίχνουμε το μαρούλι χοντροκομμένο τα κρεμμυδάκια το σελερι τον ανιθο αλάτι πιπέρι νερό ίσα να τα σκεπάζει και βράζουμε να μαλακώσει το κρέας στο τέλος το αυγό κόβουμε
Εγώ προσθέτω το μαρούλι για να είναι ποιο ελαφρύ γίνεται και με σέλινο απλό πάλι σε μικρή ποσότητα.