
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και κόβουμε σαν τηγανητές πατάτες.
Ρίχνουμε από πάνω αλάτι και αφήνουμε να στραγγίξουν για 2 ώρες.
Έκανα ένα μείγμα από λίγο παρμεζάνα, πάπρικα και αλεύρι .
Βουτάμε μέσα και τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι .
Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να τραβήξει τα λάδια!
Ρίχνουμε από πάνω αλάτι και αφήνουμε να στραγγίξουν για 2 ώρες.
Έκανα ένα μείγμα από λίγο παρμεζάνα, πάπρικα και αλεύρι .
Βουτάμε μέσα και τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι .
Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να τραβήξει τα λάδια!
Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα