Κρέπες γεμιστές με χορταρικά και μυρωδικά



Μια συνταγή της κυρίας Tzela Antonopoulou για ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κρέπες γεμιστές με χορταρικά και μυρωδικά

Υλικά
Για τις κρέπες
1 φλ.αλευρι κοσκινισμένο
1 1/4 φλ. γάλα
2 αβγα
1 κ.σ κόφτη ζάχαρη
1/2 κ.γ αλάτι
1 κ.σ βούτυρο
(Θέλουμε ένα λείο όχι πολύ παχύ χυλό)
Τηγανίζω σε αντικολλητικό με ελάχιστο βούτυρα κι κάθε φορά για 2 λεπτά από κάθε πλευρά!!!(έκανα διπλή δόση)

Γέμιση
1/2 κιλό χορταρικά διάφορα, σπανάκι, σέσκουλα,
1 ματσακι μυρώνια
1 ματσακι καυκαλίδες
2 πράσα
2 - 3κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κρεμμυδακι ξερό
1 ματσάκι άνηθο
300 γρ ανθότυρο
Λίγο λαδακι
Λίγο αλάτι

(Τα καθαρίζω ,τα πλένω ,τα ψιλοκόβω τα αλατίζω και τα στύβω καλά με τα χέρια μου να μαλακώσουν και να βγουν τα υγρά τους μετά προσθέτω το τυρί!!!
Γεμίζω τις κρέπες μου,τυλίγω και βάζω σε ένα πυρεξάκι.
Χτυπάω 2αβγα
2 ποτηρια γάλα
1 κ.σ γιαούρτι
λίγο αλάτι και πιπέρι και περιχυνω τις κρέπες.
Πασπαλίζω με γκούντα τριμμένη 250 γρ. περίπου και λίγη παρμεζάνα και ψήνω 3/4 περίπου στους 180.