
Υλικά
1/4 ρεγγατο τριμμένο,1/4 γκουντα τριμμένη,
1/4 φέτα.
1 κρέμα γάλακτος μικρή.
1 φλιτζάνα γάλα εβαπορέ
5 αυγά.
Βούτυρο για τα φύλλα.
1/2 κιλό φύλλα ζαχαροπλαστικής κρούστας
Εκτέλεση
Σε ταψί Νο36 βουτυρωμένο κόβω 2 φύλλα σε κομμάτια όπως για πορτοκαλόπιτα.Τα στρώνουμε και τα βουτυρώνουμε.
Ρίχνω τα τυριά όλα μαζί και τη φέτα τη κόβω με τα δάχτυλα, ανακατεμένα.
Βάζω πάλι δύο φύλλα σε κομμάτια.
Βουτυρώνω.
Πάλι τυριά.
Αλλά δύο φύλλα σε κομμάτια.
Βουτυρώνω.
Πάλι τυριά.
Πάλι δύο φύλλα σε κομμάτια πάντα και Βουτυρώνω.
Χτυπάω τα αυγά, γάλα, κρέμα όλα μαζί και τα ρίχνω από πάνω.
Αφήνω στο ψυγείο μια ή δύο ώρες να απορροφηθούν τα υγρά όλα.
Ψήνω στους 180.