Μπακλαβαδάκια με Ανατολίτικη γεύση (Βίντεο)


ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ

Δείτε πώς θα φτιάξετε αυτά τα υπέροχα Μπακλαβαδάκια με ανατολίτικη γεύση και άρωμα βουτύρου για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου κι όχι μόνο !! Με φιστίκι Αιγίνης βούτυρο φρέσκο, απίθανα !!!

Υλικά
για ταψί 30αρι
500 γρ. φύλλο Βηρυτού
200 γρ. φιστίκι Αιγίνης
1 κουταλάκι κανέλα
μισό κουταλάκι γαρύφαλλο
1 βανίλια
250 γρ. βούτυρο

Σιρόπι
700 ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
2 κουταλιές γλυκόζη
2 κουταλιές μέλι
2 βανίλιες
1 ξύλο κανέλας
φλούδα πορτοκαλιού
φλούδα λεμονιού
το σιρόπι το βράζουμε 8 λεπτά

Ψήσιμο 1 ώρα πάνω κάτω εστία στους 150-160 βαθμούς, αν χρειαστεί στο τέλος δυναμώσετε λίγο το φούρνο να πάρει ωραίο χρώμα.
Σιρόπι κρύο μπακλαβάς ζεστός , αφήνουμε να κρυώσει.
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Credits: