
Υλικά (για 4 μέτριες πίτσες ή μία μεγάλη)
Ζύμη
Τριμμένη καπνιστή γαλοπούλα
420 γρ αλεύρι Για όλες τις χρήσεις
50 γρ φρέσκια μαγιά
2 κ.γ ζάχαρη
1 κ.γ αλάτι
3 κ.σ λάδι
300γρ χλιαρό νερό
Έβαλα κ 6 φέτες τυρί γκούντα από πάνω
150 γρ τριμμένο τυρί γκούντα
Ψιλοκομμένες πιπεριές κόκκινη κ κίτρινη
Πουμαρό
Κ ότι άλλο θέλετε
Ρίγανη
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ανοίγουμε Βάζουμε τη γέμιση και διπλώνουμε τις άκρες
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
420 γρ αλεύρι Για όλες τις χρήσεις
50 γρ φρέσκια μαγιά
2 κ.γ ζάχαρη
1 κ.γ αλάτι
3 κ.σ λάδι
300γρ χλιαρό νερό
Έβαλα κ 6 φέτες τυρί γκούντα από πάνω
Γέμιση
Καπνιστή γαλοπούλα σε μικρά κομμάτια150 γρ τριμμένο τυρί γκούντα
Ψιλοκομμένες πιπεριές κόκκινη κ κίτρινη
Πουμαρό
Κ ότι άλλο θέλετε
Ρίγανη
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Τη μαγιά τη ζάχαρη, αλάτι και το λάδι προσθέτουμε το χλιαρό νερό το δουλεύουμε καλά προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή αφήνουμε να φουσκώσει 25 λεπτά.Ανοίγουμε Βάζουμε τη γέμιση και διπλώνουμε τις άκρες
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Δημιουργός συνταγής: Panagiota Kiriakou