
Υλικά:
- 10 φύλλα κρούστας
- 1 κοτόπουλο
- 2 πράσινες πιπεριές
- 2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
- 4 αυγά
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- Μισό ματσάκι μαϊντανό
- 200 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας
- 200 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας
- 4 καρότα
- Αλάτι πιπέρι
- Ένα με ενάμιση ποτήρι ζωμό από το κοτόπουλο που βράσαμε.
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το κοτόπουλο, το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε πρώτα τα κρεμμύδια και μετά τις πιπεριές, τα καρότα και το μαϊντανό.
- Αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο, το ζωμό, τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Σε λαδωμένο ταψί βάζουμε 5 φύλλα (εφόσον τα λαδώνουμε ένα ένα) τη γέμιση και μετά τα άλλα 5 φύλλα πάλι λαδωμένα.
- Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 200 σε αντιστάσεις περίπου 45 λεπτά.

Δημιουργός συνταγής: Efi Prentza