Κοτόπιτα



Μια συνταγή της κυρίας Efi Prentza για ΚΟΤΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κοτόπιτα

Υλικά:
10 φύλλα κρούστας
1 κοτόπουλο
2 πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
4 αυγά
2 μεγάλα κρεμμύδια
Μισό ματσάκι μαϊντανό
200 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας
200 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας
4 καρότα
Αλάτι πιπέρι
Ένα με ενάμιση ποτήρι ζωμό από το κοτόπουλο που βράσαμε.

Εκτέλεση:
Βράζουμε το κοτόπουλο, το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε μικρά κομμάτια.
Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε πρώτα τα κρεμμύδια και μετά τις πιπεριές, τα καρότα και το μαϊντανό.
Αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο, το ζωμό, τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Σε λαδωμένο ταψί βάζουμε 5 φύλλα (εφόσον τα λαδώνουμε ένα ένα) τη γέμιση και μετά τα άλλα 5 φύλλα πάλι λαδωμένα.
Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 200 σε αντιστάσεις περίπου 45 λεπτά.