Ρεβανί με ινδοκάρυδο



Μια συνταγή της κυρίας Παλμιρα Αριστου για ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ρεβανί με ινδοκάρυδο

Αγαπημένο παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό με άρωμα καρύδας -Ρεβανί με ινδοκάρυδο!!!

Υλικά-Εκτέλεση
Χτύπησα πέντε αυγά με μια κούπα του νες καφέ ζάχαρη .
Πρόσθεσα 200 γραμ βούτυρο αγελάδος λιωμένο και 200 γάλα .
Πρόσθεσα μια βανίλια ένα μπέικιν μια κούπα καρύδα και 500 γραμ σιμιγδάλι ψηλό .
Τα άδειασα στο βουτυρωμένο πυρέξ κι έψησα για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς .

Για το σιρόπι .
Τέσσερις κούπες νερό και τέσσερις ζάχαρη με μια φλούδα λεμόνι έβρασα για 5 λεπτά.
Ζεστό γλυκό κρύο σιρόπι για το σιρόπιασμα !!!!!