Μια συνταγή της κυρίας Σόφης Τσιώπου για ΦΡΑΟΥΛΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ εκτελεσμένη από την κυρία Χρύσα Με στην ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Φραουλένια μπισκοτάκια
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο κάδο του μίξερ βάζω
200 γραμ.βουτυρο γάλακτος λιωμένο χλιαρό
1 κ.σ ζαχαρη
2 φακελακια φρουι ζελέ φράουλα
2 αυγα
2 βανιλιες
Χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο (προεραιτικα)
Χτυπάμε 3 -4 λεπτα.. βάζουμε εάν θέλουμε σε αυτό το σημείο το χρώμα ζαχαροπλαστικής...και ύστερα προσθέτουμε.. σιγά σιγά... ανακατεύοντας με το χέρι πια 450γραμ.φαρινα.
Κάνουμε ζύμη μαλακή να μην κολλάει και ρίχνουμε και τις σταγόνες σοκολάτας (150γραμ.)
Κάνουμε μπαλάκια και πατάμε ελαφρώς.
Ψήνουμε 150 βαθμους στον αέρα...
Εγώ δεν τα έκανα μεγάλα όπως έλεγε η συνταγή.. τα έκανα 30 γραμ..και τα εψησα γύρω στα 12 το πολύ 13λεπτα...δεν θέλει πολύ.
Στο κάδο του μίξερ βάζω
200 γραμ.βουτυρο γάλακτος λιωμένο χλιαρό
1 κ.σ ζαχαρη
2 φακελακια φρουι ζελέ φράουλα
2 αυγα
2 βανιλιες
Χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο (προεραιτικα)
Χτυπάμε 3 -4 λεπτα.. βάζουμε εάν θέλουμε σε αυτό το σημείο το χρώμα ζαχαροπλαστικής...και ύστερα προσθέτουμε.. σιγά σιγά... ανακατεύοντας με το χέρι πια 450γραμ.φαρινα.
Κάνουμε ζύμη μαλακή να μην κολλάει και ρίχνουμε και τις σταγόνες σοκολάτας (150γραμ.)
Κάνουμε μπαλάκια και πατάμε ελαφρώς.
Ψήνουμε 150 βαθμους στον αέρα...
Εγώ δεν τα έκανα μεγάλα όπως έλεγε η συνταγή.. τα έκανα 30 γραμ..και τα εψησα γύρω στα 12 το πολύ 13λεπτα...δεν θέλει πολύ.