
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζω 1 ποτηρι ζαχαρη, 1 ποτηρι ηλιέλαιο και 1 μπεικιν και ανακατεύουμε.
- Σε 1 ποτηρι χυμό πορτοκαλιού ρίχνουμε 1 κ.γ σοδα κι ανακατεύουμε να αφρισει.
- Το ρίχνουμε στα υπόλοιπα υλικά.
- Βάζουμε κανέλλα και γαρύφαλλο ανάλογα τα γούστα και συμπληρώνουμε αλεύρι περίπου 700 με 800 γραμ. να έχουμε μαλακή ζύμη να μην κολλάει...
- Παίρνουμε ζύμη όπως ένα καρύδι, πλάθουμε τα κουλουράκια, τα βουτάμε σε ζάχαρη.
- Ψήνουμε στους 180, αντιστάσεις, 15 - 20 λεπτα αναλόγως πως τα θέλουμε, πιο μπισκοτένια ή πιο μαλακά..
Δημιουργός συνταγής: Χρύσα Με