Κουλουράκια κανέλας



ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ 


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ βάζω 1 ποτηρι ζαχαρη, 1 ποτηρι ηλιέλαιο και 1 μπεικιν και ανακατεύουμε.
  2. Σε 1 ποτηρι χυμό πορτοκαλιού ρίχνουμε 1 κ.γ σοδα κι ανακατεύουμε να αφρισει.
  3. Το ρίχνουμε στα υπόλοιπα υλικά.
  4. Βάζουμε κανέλλα και γαρύφαλλο ανάλογα τα γούστα και συμπληρώνουμε αλεύρι περίπου 700 με 800 γραμ. να έχουμε μαλακή ζύμη να μην κολλάει...
  5. Παίρνουμε ζύμη όπως ένα καρύδι, πλάθουμε τα κουλουράκια, τα βουτάμε σε ζάχαρη.
  6. Ψήνουμε στους 180, αντιστάσεις, 15 - 20 λεπτα αναλόγως πως τα θέλουμε, πιο μπισκοτένια ή πιο μαλακά..


Δημιουργός συνταγής: Χρύσα Με

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!