Πατσαβούρα



Μια συνταγή της κυρίας Irene Ell Apolenious για ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ από την ομάδα στο Facebook Μαγειρικές Απολαύσεις


Πατσαβούρα

Καλημερα !!! Να σας συστησω την ταπεινη και πεντανοστιμη πατσαβουρα,ενα γλυκο που έχει φανατικους θαυμαστές!! Συνταγη του αγαπημενου μου μπαμπα
Οταν την φτιαχνω ειναι παντα αφιερωμενη στην μνημη του
Ειναι τοσο απλη στην εκτελεση οσο και στα υλικα!!

Συνταγη εδω
4 μεγαλα αυγα
1 κουπα ζαχαρη
1κουπα γιαουρτι
1κουπα ηλιέλαιο
2 βανιλιες
1 φακελακι μπεικιν
1 πακετο φυλλο κρουστας

Για το σιροπι: 
3 κούπες νερο , 
2 κούπες ζαχαρη, 
1 βανιλια, 
2 φετες λεμονι

Χτυπαμε τα υλικα μς την σειρα που τα γραφω ,βουτυρωνουμε ενα ταψι βαζουμε σουφρωτα τα φυλλα ριχνουμε την κρεμα απο πανω και ψηνουμε στις αντιστάσεις στους 180
Βραζουμε το σιροπι για 15 λεπτα και σιροπιαζουμε οταν ειναι και τα δυο χλιαρα !!
Καλη επιτυχια !!