Τρίγωνα μπακλαβαδάκια με σοκολάτα



ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΤΡΑΓΑΝΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ::
1 πακετο φυλλα κρουστας
250 γρ βουτυρο αγελαδινο λιωμενο,
300 γρ καρυδια ψιλοκομμενα και ανακατεμενα με 1 κ.γ.κανελα,
μισο κ.γ.γαρυφαλο!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανοιγουμε τα φυλλα στον παγκο και τα κοβουμε σε λωριδες ισες!!
Και ανα δυο λωριδες βουτυρωνοντας τες και βαζοντας γεμιση φτιαχνουμε το τριγωνο!
Τα βαζουμε σε βουτυρωμενο ταψι και τα ψηνουμε στους 160 β μεχρι να κοκκινίσουν!

ΣΙΡΟΠΙ::
Βραζουμε 2 ποτηρια νερου νερο με 2 ποτηρια νερου ζαχαρη μισο λεμονι το χυμο του για 5 λεπτα!!! Σιροπιαζουμε ενα ενα καυτο γλυκο σε κρυο σιροπι και τα βαζουμε πανω σε σχαρα!
Και αφηνουμε να κρυωσουν!!
Λιωνουμε 250 γρ σοκολατα κουβερτουρα σε μπεν μαρι!!!
Βουταμε το καθενα μπακλαβαδακι απο την μια μερια και τα βαζουμε σε λαδόκολλα!
Τελος ριχνουμε πανω στην σοκολατα τριμμενο καρυδι!