Μια συνταγή της κυρίας Eva Triantafillidou για ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ από τη σελίδα στο Facebook Ζουζουνιες
Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον και τυριά
ΥΛΙΚΑ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα κουταλάκι ξύνουμε μέσα τα μανιτάρια και αφαιρούμε το μαύρο μέρος.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε ένα κουτάκι ψιλοκομμένο ντοματάκι, ένα κουτάκι νερό, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, ένα κουταλάκι maggi νοστιμιά και βράζουμε τη σάλτσα μας μέχρι να δέσει.
Τοποθετούμε τα μανιτάρια μας σε ένα ταψάκι τα γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μπέικον, σάλτσα, κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να λιώσουν τα τυριά.
Μπορούμε να τα γεμίσουμε και με ότι άλλο θέλουμε και προτιμούμε!
ΥΛΙΚΑ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα κουταλάκι ξύνουμε μέσα τα μανιτάρια και αφαιρούμε το μαύρο μέρος.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε ένα κουτάκι ψιλοκομμένο ντοματάκι, ένα κουτάκι νερό, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, ένα κουταλάκι maggi νοστιμιά και βράζουμε τη σάλτσα μας μέχρι να δέσει.
Τοποθετούμε τα μανιτάρια μας σε ένα ταψάκι τα γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μπέικον, σάλτσα, κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να λιώσουν τα τυριά.
Μπορούμε να τα γεμίσουμε και με ότι άλλο θέλουμε και προτιμούμε!