
Υλικά
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι
- 1 αυγό
- 1 μικρή ντομάτα
- 4 φέτες ψωμί
- Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
- 1 κουταλάκι maggi νοστιμιά
- 100γρ τυρί κρέμα
Εκτέλεση
- Μουλιάζουμε το ψωμί, αφαιρούμε την κόρα, το στύβουμε και το βάζουμε σε ένα λεκανάκι.
- Προσθέτουμε τον κιμά, το αυγό, τρίβουμε στον τρίφτη την ντομάτα και το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την ρίγανη, το maggi και ζυμώνουμε.
- Κόβουμε μπαλάκια κιμά το πατάμε στην παλάμη μας βάζουμε με ένα κουταλάκι τυρί κρέμα το κλείνουμε σε μπαλάκι, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε!
Δημιουργός συνταγής: Eva Triantafillidou