Μπισκοτάκια βουτύρου

Μπισκότα βουτύρου που λιώνουν στο στόμα το δε άρωμά τους .....το κάτι άλλο !!!

Υλικά

250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ σ. σπορέλαιο
120 γρ. ζάχαρη άχνη
1 ασπράδι
2 βανίλιες
1/2 κ.γ. μπέικιν
2 κ.σ. κορν φλάουρ
Αλεύρι γ.ο.χ. περίπου 350 γρ.
Μαρμελάδα της αρεσκείας σας (εγώ έβαλα βερίκοκο- φράουλα)

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη να αφρατέψει.
Προσθέτουμε το λαδι - ασπράδι - βανίλιες με τελευταίο το αλεύρι .
Η ζυμη ειναι μαλακη να μπορει να περασει απο το κορνε.
Κανουμε σχεδια με το κορνε σας εχω φωτο.στα σχολια.Με το πισω μερος της ξυλινης κουταλας κανουμε τρυπουλα στην μεση και βαζουμε μαρμελαδα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους αερα για 15 -18 λεπτα μολις δειτε τις ακρες να παιρνουν χρωμα ειναι ετοιμα.
Σας τα συνιστω γινονται υπεροχα.


Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου