Τυροκούλουρα

Tyrokoyloyra

ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ


Υλικά !!!
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ποτήρι κρασιού λάδι
Λίγο ξύδι
Λίγο αλάτι
Και νερό χλιαρό όσο παρει
Λιγη ζάχαρη
Το αφήνουμε να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος

Γέμιση:
Λι γη φέτα λιγο κασέρι
Λίγο γκουντα
Ένα αυγό λιγο γάλα η γιαουρτι η κρέμα γάλακτος

Ετοιμάζουμε την ζύμη με ολα τα υλικά .
Ανοίγουμε μικρά φύλλα και τα ανοίγουμε με βουτηρο λιωμενο και στην άκρη βάζουμε την γέμιση
Και τυλίγουμε .
Εσείς Μπορείτε να βάλετε και σπανάκι...!!
Αλείφουμε την κόλα ψησίματος με λάδι και βάζουμε πάνω τα ρολά που τα έχουμε αλείψει και αυτά με λάδι
Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου στους 170.!!


Credits:
Nancy Michalakou