Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο



Μια συνταγή της κυρίας Georgia Chatzimanoli-Grimwood για ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Γαλατόπιτα χωρίς φύλλo

ΥΛΙΚΆ
1 ΛΊΤΡΟ ΓΑΛΑ
300 ML ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΕΜΆΤΟ ΣΙΜΙΓΔΆΛΙ ΧΟΝΤΡΌ
1,5 ΜΕ 2 ΠΟΤΉΡΙΑ ΖΆΧΑΡΗ
ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΠΌΣΟ ΓΛΥΚΙΆ ΤΗΝ ΘΈΛΕΤΕ
4 ΑΥΓΆ
50 ΓΡ. ΒΟΎΤΥΡΟ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΈΛΑ
ΛΙΓΗ ΆΧΝΗ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΆΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΊ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΜΑΖΊ (ΕΚΤΌΣ ΤΗΝ ΚΑΝΈΛΑ).
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΉΞΕΙ ΚΑΛΑ!
ΜΌΛΙΣ ΠΉΞΕΙ ΤΗ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΟΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΤΗ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΈΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 180 ΑΕΡΑ!!
ΑΦΟΎ ΨΗΘΕΊ..ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΆΧΝΗ!!
ΈΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΗ!!