
Υλικά για τα μπισκότα
450 γρ βούτυρο θερμοκρασία δωματίου
350 γρ ζάχαρη άχνη
2 μεγάλα αυγά
2 κουτ γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ανοίγουμε φύλλο 1 εκ πάχος κόβουμε τα μπισκότα με κουπ πατ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσουν.
500 γρ ζάχαρη άχνη
3 κουτ σούπας γάλα
1 κουτ εκχύλισμα βανίλιας
Χρώμα ζαχαροπλαστικής
350 γρ ζάχαρη άχνη
2 μεγάλα αυγά
2 κουτ γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγό και την βανίλια και στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ζυμωνουμε με τα χέρια.Ανοίγουμε φύλλο 1 εκ πάχος κόβουμε τα μπισκότα με κουπ πατ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσουν.
Υλικά για τη βουτυρόκρεμα
250 γρ βούτυρο500 γρ ζάχαρη άχνη
3 κουτ σούπας γάλα
1 κουτ εκχύλισμα βανίλιας
Χρώμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας και τέλος το χρώμα ζαχαροπλαστικής.Δημιουργός συνταγής: Vasia Zaglara