Τυρόπιτα



ΤΥΡΟΠΙΤΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τρίβω περίπου 250 γρ. φετα και 100 γρ. ρεγκάτο ή γκούντα (εγώ βάζω λίγο παραπάνω φέτα)
  2. Λαδώνω ένα ταψάκι 22εκ.και τοποθετώ το πρώτο φύλλο (χρησιμοποιώ Ζαγορίσιο).
  3. Από πάνω βάζω τυριά, στην συνέχεια βάζω το άλλο φύλλο.
  4. Λαδώνω και βάζω τυριά αυτό το κάνω μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα
  5. Στην συνέχεια χτυπάω 3 αυγά με 1 κουτάκι σόδα (ανθρακούχα), κόβω την πίτα το ρίχνω από πάνω και πασπαλίζω με σουσάμι
  6. Ψήνω στον αέρα στους 180 βαθμους μέχρι να ροδίσει..


Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!