
Ένα εύκολο γλυκό νηστίσιμο!
Υλικά
2 ποτήρια του νερού χυμό μανταρινιού.
2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
ένα φακελάκι κουσταρ παουντερ 120 γρ
2 κουταλιές της σούπας βιταμ
Ινδοκάρυδο για το τύλιγμα
Σε ποτήρια περνάμε με το πινέλο λίγο λάδι ηλιέλαιο.και γεμίζουμε το ποτήρια
Στο ψυγείο για 10 ώρες
Μετά κόβουμε και πασπαλιζουμε με καρυδα
Για την ζάχαρη δοκιμάζουμε ποσό γλυκά το θέλουμε .. ανάλογα τα μανταρίνια ποσό γλυκά είναι.
2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
ένα φακελάκι κουσταρ παουντερ 120 γρ
2 κουταλιές της σούπας βιταμ
Ινδοκάρυδο για το τύλιγμα
Εκτέλεση
Σε χαμηλη φωτιά στο κατσαρόλακι . προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει μια κρέμαΣε ποτήρια περνάμε με το πινέλο λίγο λάδι ηλιέλαιο.και γεμίζουμε το ποτήρια
Στο ψυγείο για 10 ώρες
Μετά κόβουμε και πασπαλιζουμε με καρυδα
Για την ζάχαρη δοκιμάζουμε ποσό γλυκά το θέλουμε .. ανάλογα τα μανταρίνια ποσό γλυκά είναι.
Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Στεργιου