Κουλουράκια


Μια συνταγή της κυρίας Lena Totsika για ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ‎από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κουλουράκια

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ !!!

ΥΛΙΚΆ
1 φλυτζανι αραβοσιτελαιο,
1 φλυτζανι φυσικό χυμό πορτοκαλιού,
1 φλιτζανι ζάχαρη,
1 κ.γλ. μπεικιν,
1 βανιλια,
ξύσμα πορτοκαλιού,
700 γρ. αλευρι για όλες τις χρήσεις,

ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Βάζουμε λάδι, ζάχαρη, χυμό, πορτοκαλιού, βανίλια, ξύσμα, μπεικιν, ανακατεύουμε και τέλος το αλεύρι.
Ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια.
Μισή ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί η ζύμη.
Πλάθουμε κουλουράκια και ψήνουμε στους 180 για 15 - 20 λεπτα.