Κρεμώδες ρυζόγαλο με σταφίδες και άρωμα κανέλας - μαστίχας



Μια συνταγή της κυρίας Reggina Filippou‎ για ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΚΑΝΕΛΑΣ - ΜΑΣΤΙΧΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κρεμώδες ρυζόγαλο με σταφίδες και άρωμα κανέλας - μαστίχας

Υλικά:
3/4 του φλιτζανιού ρύζι γλασέ, 
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη, 
έξι φλιτζάνια γάλα φρέσκο, 
τέσσερις κουταλιές γεμάτες κορν φλάουρ, 
λίγη σκόνη μαστίχας, 
ξύλο κανέλας, 
λίγες σταφίδες

Ξεπλένουμε το ρύζι και το βράζουμε με δυο φλιτζάνια νερό μέχρι να το πιει.
Προσθέτουμε την ζάχαρη, τα πέντε φλιτζάνια γάλα, τις σταφίδες, το ξύλο κανέλας.
Ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με την μαστίχα και το διαλύουμε στο ένα φλιτζάνι γάλα. 
Το προσθέτουμε στην κατσαρόλα και βράζουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει ελαφρά.
Μοιράζουμε σε μπολάκια και γαρνίρουμε με σκόνη κανέλας