Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα μουστάρδας



Μια συνταγή της κυρίας Nancy Michalakou για ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ από την ομάδα στο Facebook Χρυσές Συνταγες


Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα μουστάρδας

Υλικά
1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
2 συσκευασίες μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
1 κ.σ. βούτυρο
1/2 συσκευασία κρέμα γάλακτος
3 κ.σ. μουστάρδα
1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
αλάτι
πιπέρι
κουρκουμά
γλυκιά πάπρικα
2 κουτάλες ζουμί άμυλο (Από μακαρόνια που έχω βράσει)

Εκτέλεση
Σοτάρω τα μανιτάρια χωρίς να βάλω κάτι στο τηγάνι, μόνο λίγο αλάτι, ώστε να πάρουν ωραίο χρώμα και να χάσουν όλα τα υγρά τους.
Τα αφαιρώ σε ένα πιάτο και στο ίδιο σκεύος σοτάρω το κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια με λίγο λάδι.
Στη συνέχεια ρίχνω το κρεμμύδι, σβήνω με το κρασί και προσθέτω τα μανιτάρια και τα μπαχαρικά εκτός από την πάπρικα την οποία τη βάζω στο τέλος.
Προσθέτω το ζουμί από άμυλο, σε ένα μπολ ανακατεύω την κρέμα με την μουστάρδα και τη ρίχνω επάνω στο φαγητό μου.
Μόλις ξεκινάει ο βρασμός σβήνω και πασπαλιζω με πάπρικα.
Σερβίρω με μακαρόνια ή με ρύζι.