Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα μουστάρδας
ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Υλικά
1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
2 συσκευασίες μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
1 κ.σ. βούτυρο
1/2 συσκευασία κρέμα γάλακτος
3 κ.σ. μουστάρδα
1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
αλάτι
πιπέρι
κουρκουμά
γλυκιά πάπρικα
2 κουτάλες ζουμί άμυλο (από μακαρόνια που έχω βράσει)
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα μανιτάρια χωρίς να βάλουμε κάτι στο τηγάνι, μόνο λίγο αλάτι, ώστε να πάρουν ωραίο χρώμα και να χάσουν όλα τα υγρά τους.
Τα αφαιρούμε σε ένα πιάτο και στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια με λίγο λάδι.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα μπαχαρικά εκτός από την πάπρικα την οποία τη βάζουμε στο τέλος.
Προσθέτουμε το ζουμί από άμυλο, σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα με την μουστάρδα και τη ρίχνουμε επάνω στο φαγητό μας.
Μόλις ξεκινάει ο βρασμός σβήνουμε και πασπαλιζουμε με πάπρικα.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!